Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op vrijdag 13 maart van 19:00 – 21:00 (inloop 19:00-19:30) zal de volgende lezing plaatsvinden in de Armeens Apostolische kerk Surp Hoki te Amsterdam. Deze lezing is opgedeeld in twee delen. In het eerste deel zal er een presentatie gegeven worden over de Heilige Liturgie (Surp Badarak) van de zondagdienst. In het tweede deel zal er een gesprek gehouden worden met als thema de Heilige Communie.
Waarom hebben wij Heilige Communie nodig in ons leven? Wat is de ware betekenis en waar komt het vandaan? Hoevaak mogen wij dit innemen?

Der Taron Tadevosyan zal ook aanwezig zijn bij het gesprek, dus hier zal de mogelijkheid zijn om uw vragen te stellen aan onze Der Hayr.

Bij voorkeur kan je een Bijbel meenemen. Alles zal duidelijk worden uitgelegd, in het Nederlands.

Heb jij nog vragen over deze onderwerpen die besproken gaan worden (of andere onderwerpen die je graag aan bod wil laten komen), laat het ons weten!

Verder is er tijdens de grote vastenperiode iedere vrijdagavond van 18:30 tot 19:30 ”khaghaghakan” en ”hangestyan” kerkdienst. Hier ben je ook van harte welkom om aan deel te nemen.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kan je contact opnemen via onze Facebook of door te mailen naar Ajo.amsterdam@gmail.com.

Iedereen is welkom!

Graag tot dan!

Share This Post, Choose Your Platform!